+36-30-703-25-58 gorsiumepszerkft@gmail.com

Szúnyogháló

Szúnyoghálóink úgy lettek kifejlesztve, hogy kielégítse a folyamatosan fejlődő piac igényeit.
Kiváló minőségű anyagokból készülnek: extrudált, festett alumínium profil, strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas szúnyogháló, tartós műanyag kiegészítők.

Típusok:

  • Fix keretes szúnyogháló
  • Mobil szúnyogháló
  • Nyíló ajtó
  • Tolókeretes szúnyogháló
  • Plissé szúnyogháló

Fix keretes szúnyoghálók könnyen le- és felszerelhetőek, könnyen tisztíthatóak, íves ablakokra is tervezhető.

Fix keretes ISSO szúnyoghálók az ajtókra, ablakokra, szerszám és gép nélkül bárki számára könnyedén le-és felszerelhető. Anyaga : -extrudált, festett alumínium profil, PVC profil.

Rolós szúnyogháló széles körben alkalmazható, az ablakokra és ajtókra egyaránt felszerelhető horizontálisan és vertikálisan. Alumínium és PVC kivitelben is rendelhető.
A PVC rolós szúnyogháló kiváló minőségű UV stabil anyagból készül. A kemény PVC kamrás profilok, a strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas háló, a tartós műanyag kiegészítők, valamint az acélrugó, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak teszik lehetővé, hogy a PVC rolós szúnyogháló az idő múlásával ne veszítsen minőségéből, így időtállóvá válik.

A könnyen működtethető nyíló szúnyoghálóajtó a bejárati- és balkonajtóknál nyúj védelmet a rovarok ellen. Alap felszereltsége a sima zsanér és a záródást segítő mágnes, de igény szerint a behúzást  egy rugós zsanér segíti. Esztétikus, láthatatlan megoldást az UV álló üvegszálas háló biztosítja. Az ajtó alumínium keretszerkezete választható egyedi színekben: RAL színre festése porszórt festési technológiával történik, vagy  Renolit fóliás kivitelben.

Tolókeretes szúnyogháló:Toló-bukó és emelő-toló erkélyajtók esetében ajánljuk.Kezelése egyszerű és praktikus. Csak el kell tolni a vezető sínben a fix nyílászáró felületére.
A toló szúnyogháló ajtó készíthető egyedi színekben: RAL festett és a nyílászáró faerezetének színébe olvadó Renolit fóliával ellátva.

PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA

Ez az a szúnyogháló típus amivel mindenki elégedett lehet. Egyszerűen használható, nincs küszöb, kevésbé sérülékeny típus. Nagy méretű ajtók, terasz ajtók, bejárati ajtók, tolóajtók legjobb szúnyogok, rovarok elleni védelmét biztosító szúnyogháló.