+36-30-703-25-58 gorsiumepszerkft@gmail.com

Motoros árnyékolás

A kézi, húzózsinóros és gyöngyláncos mozgatási módokon kívül minden belső és külső árnyékoló mozgatása megoldható motoros módon is. Ez a kényelem mellett praktikus választás magasan lévő, vagy nagy méretű nyílászárók árnyékolóinak esetében. A gyártók minden igényt kielégítő rendszereket készítenek, amelyek a motorokból és ezek vezérlési egységeiből állnak. A motorok a motoros lapfüggöny, a motoros szalagfüggöny és normál ráncolt függöny esetében a speciális síneken kívül helyezkednek el.

Az árnyékoló anyagokat ugyanolyan módokon mozgatják, mint a hagyományos kézi kivitelek, azaz a húzásirányok és gyűjtési módok itt is tetszőlegesen választhatók. Reluxa, pliszé és roletta esetében a motorok az árnyékoló szerkezetében vannak. Ezek speciális kivitelű sín, vagy csőmotorok. A motorok áramellátásáról direkt módon a hálózat, vagy elemek gondoskodnak.

Az irányítást fali kapcsolókkal, vagy távirányítással oldjuk meg. Több árnyékoló mozgatása külön-külön, vagy programozott módon, együtt is történhet.