+36-30-703-25-58 gorsiumepszerkft@gmail.com

Redőny

Többféle típusú redőnyt különböztethetünk meg, mind anyaga, mind beépítési módja és működtetése alapján. Azonban valamennyi redőny közös jellemzője, hogy a kiváló hő- és fényvédő hatás, valamint a nagy használati érték mellett minimális karbantartást és gondozást igényelnek.

A redőny feladata

A redőny véd a külső zajoktól, kíváncsi tekintetektől valamint egyes típusai (biztonsági reteszes, feltolás-gátlóval ellátott redőny) megakadályozzák akár az illetéktelenek behatolását is. Emellett a nyári hőségben jelentősen hűvösebb hőmérsékletet biztosít a lakásban, és akár nyitott ablaknál is nyugodtan alhatunk használatával, élvezve a friss levegőt, de távol tartva, tompítva a külső hatásokat.

Redőny kínálatunk

Minden általunk gyártott redőny könnyűszerkezetes kivitelben, a megbízható működtetés miatt csapágyazott fémtengellyel készül, hosszú élettartamú, jó hő- és hangszigetelő tulajdonságú termék. A redőny készülhet tokba épített és tokon kívüli szúnyoghálóval. Az alumínium alkatrészek 24 színben, pl. aranytölgy, mahagóni és dió színben is rendelhetők.

Általunk gyártott redőnyök típusai:

  • lső tokos redőny
  • Vakolható tokos redőny
  • Belső tokos redőny

Mindezen típusok készülhetnek alumíniumból és műanyagból is.